Free Themes

Zásady ochrany osobních údajů


Dodržování ustanovení v předpisech ochrany údajů (dále jen nařízení EU 2016/679 od 27 dubna, všeobecné údaje - RGPD - a dalšími platnými předpisy), EURO bungalov, S.L., CIF B61578126 a sídlem na adrese C / NAVAS DE TOLOSA 260 - 262 08027 BARCELONA, zapsaná v obchodním rejstříku, Foliant 42528 folia 43, list B-176612, nápis 15. Kontaktní e-mailová adresa je: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Zodpovědný za:

Osobní údaje, které poskytujete nebo že EUROBUNGALOW přístup při procházení, dotazem nebo žádostí prostřednictvím internetových stránek www.eurobungalow.com ("webové stránky") budou zpracovány pomocí EUROBUNGALOW, chcete-li spravovat jejich žádosti o informace nebo, v případě potřeby zašleme obchodní sdělení EUROBUNGALOW i elektronicky.

 

Legitimace:

Toto ošetření je založeno na souhlasu.Jejich přijetí tak naleznete obchodní informace vždy je odvolatelný, bez zpětného účinku, je nutné o tom, že nás upozorníte emailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. V každém případě v každé komunikaci bude nabídnuta možnost opozice k zasílání obchodních sdělení.

 

Příjemci

Osobní údaje, obecně platí, nejsou sdělovány nebo předány třetím stranám, i v případě, že by mohla být přiřazena k jiné společnosti ze skupiny EUROBUNGALOW pro stejné účely uvedené výše, pokud dotaz bude směřovat k jiné společnosti skupiny nebo Další značka.Předpokladu, že komunikovat nebo předávat osobní údaje do jiných třetích stran nebo jiné společnosti skupiny EUROBUNGALOW, se před, získat souhlas uživatele v souladu s požadavky právních předpisů, které musí být neodvolatelná kdykoliv.Budeme uchovávat vaše údaje čas, který je nezbytné pro dosažení souladu s tímto požadavkem a v žádném případě ne později než čas, který je nezbytně nutné k plnění závazků právní, daňové nebo správní na které je vázán společnost.

Bezpečnost dat

EUROBUNGALOW zavedla bezpečnostní opatření nezbytná technická a organizační opatření, která zaručují bezpečnost uživatele osobních údajů a zamezení jejich změny, ztráta, léčby nebo neoprávněný přístup, přičemž v úvahu Stav technologie, povaha dat uložených a rizik, jimž jsou vystaveni, zda pocházejí z lidské činnosti nebo fyzické nebo přírodní prostředky v souladu s platnými předpisy.


Práva uživatele

Je nezbytné, aby na kontaktní formuláře webové uživatele k dokončení pole označena jako "požadováno". Jiné než dokončení nebo částečné dokončení požadovaných osobních údajů by mohlo znamenat, že EUROBUNGALOW nemůže přijmout vaši žádost a proto, EUROBUNGALOW bude očištěn od veškeré odpovědnosti.Uživatel bude reagovat v každém případě, za pravdivost údajů předpokladu EUROBUNGALOW si vyhrazuje právo vyloučit z webu a služby požaduje, aby každý uživatel, který poskytl nepravdivé nebo nepřesné, data bez újmu ostatním akce, které právně pokračovat.Kdykoliv mohou uživatelé uplatňovat svá práva na přístup, opravu, vymazání a nesouhlas se zpracováním osobních údajů, jakož i přenositelnost a omezení práv v sídle EUROBUNGALOW, za podmínek stanovených v platné právní předpisy. Stejně tak pro větší pohodlí a bez ohledu na to musí splnit určité formální požadavky stanovené předpisy, EUROBUNGALOW vám nabízí možnost požadovat uplatňování práv před poštou Elektronický Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Konečně v souladu RGPD vás informujeme o své právo podat stížnost u Španělská Agentura pro ochranu údajů www.agpd.es v případě, že se domníváte, že jsme nebyly řádně zaručena jejich práva. Nicméně jsme stále k dispozici k řešení jakékoli otázky týkající se vašich osobních údajů.

PODMÍNKY POUŽITÍ:

V souladu se zákonem 34/2002 ze dne 11. července Služby informační společnosti a elektronickém obchodu ( LSSI - CE ) , EURO BUNGALOV SL informuje, že je vlastníkem webových stránkách www.eurobungalow.com

V souladu s požadavky článku 10 zákona , EURO BUNGALOV SL hlásínásledující : Majitel této webové stránky je EURO BUNGALOV SL , s CIF B61578126 a se sídlem na adrese C / Navas de Tolosa , 260-262 0802 7 BARCELONA , zapsaná v obchodním rejstříku , objem , folio list a registraci . E-mailová adresa se ​​obrátit na společnost, je Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

UŽIVATELSKÉ ODPOVĚDNOST A POJIŠTĚNÍ

Navigace , přístup a používání webových stránek BUNGALOV EURO SL uděluje status uživatele , pro které se přijímá , navigace na webových stránkách bungalov EURO SL , všechny podmínky pro použití stanovené v tomto dokumentu , aniž je dotčeno použití odpovídající povinné zákonné požadavky , pokud je to vhodné .

EURO web BUNGALOV SL nabízí širokou škálu informací, služeb a dat . Uživatel přebírá zodpovědnost za řádné užívání webových stránek . Tato odpovědnost se vztahuje na :

Přesnost a zákonnost informací poskytnutých uživatelem ve formulářích vydaných EURO bungalov SL pro přístup určitý obsah nebo služby nabízené na webu .
Využití informací , služeb a dat , které nabízí EURO bungalov SL v rozporu s ustanoveními současných podmínek ,právo, morálka , dobré zvyky nebo veřejného pořádku , nebo které jinak mohou zahrnovat poškození práv třetí strany neboprovoz webových stránek .
 

ODKAZY POLITIKA A OMEZENÍ ODPOVĚDNOSTI

BUNGALOV EURO SL není zodpovědná za obsah webových stránek , můžete přistupovat prostřednictvím odkazů uvedených na svých internetových stránkách , a uvádí, že v žádném případě přezkoumá nebo vykonávat žádnou kontrolu nad obsahem jiných síťové stránky . To také nezaručuje technickou dostupnost , přesnost , spolehlivost , platnost nebo legalitu svého majetku mimo , které mohou být přístupné přes odkazy stránek.

BUNGALOV EURO SL státy přijaly veškerá nezbytná opatření, aby nedocházelo k žádnému poškození uživatelů svých webových stránek , které mohou vyplývat z prohlížení vašich webových stránek . V důsledku toho , EURO BUNGALOV SL není zodpovědný za žádných okolností za škodu, která procházeníinternetu uživatel může trpět .

ZMĚNY

BUNGALOV EURO SL si vyhrazuje právo provést změny, které považuje za vhodné , bez předchozího upozornění , v obsahu vašich webových stránek . Jak ve vztahu k obsahu těchto stránek , a za podmínek použití , nebo ve Všeobecných obchodních podmínek . Tyto změny mohou být provedeny prostřednictvím vaší webové stránky některý přípustné do práva a musí být splněny v době, kdy jsou zveřejněny na webu a dokonce nejsou platně znění následné .

KNIHA cookies

Cookie jesoubor, který se stáhne do vašeho počítače pro přístup k určité webové stránky . Cookies umožňují internetové stránky , mimo jiné , ukládat a načítat informace o procházení návyky uživatele nebo počítače , v závislosti na informacích , které obsahuje, a způsob, jakým používáte počítač , mohou být použity , aby uznaly uživatel .

Cookies jsou nezbytné pro provoz internetu , které poskytují mnoho výhod při poskytování interaktivních služeb , poskytování navigace a použitelnost na našich webových stránkách

BUNGALOV EURO SL informuje uživatele, že máposibilidadde nastavit prohlížeč tak , aby byl informován o přijetí cookies , může , v případě potřeby , aby se zabránilo tomu, aby byly nainstalovány na pevném disku .

Firefox zde : http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-cookies-que-lo ...

Chrome zde : https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Průzkumníka zde : http://windows.microsoft.com/es-es/internet-explorer/delete-manage-cooki ...

Safari zde : http://support.apple.com/kb/ph5042

Opera zde : http://help.opera.com/Windows/11.50/es-ES/cookies.html

OCHRANA DAT

V souladu s ustanoveními zákona č. 15/1999 o ochraně osobních údajů ( LOPD ) , EURO BUNGALOV SL informuje uživatele o svých internetových stránkách , že údaje shromážděné společností přes lokalit formulářů na vaše stránky web, budou zařazeny do automatizovaného souboru , za kterou zodpovídá EURO bungalov SL , s cílem usnadnit , urychlit a plnit závazky přijaté oběma stranami .

Také BUNGALOV SL EURO informováni o možnosti výkonu práva na přístup , zrušení , nápravu a opozice písemně na adresu : C / Navas de Tolosa , 260-262 BARCELONA 08027

Zatímcouživatel není upozorněn jinak EURO bungalov SL , to znamená, že vaše data nebyla změněna ,uživatel souhlasí s tím, oznámit Bungalov SL jakákoli změna EURO a EURO BUNGALOV SL má souhlas k použití za účelem udržet vztah mezi stranami .

DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ

Vlastnická práva vyplývající z duševního všechny texty, obrázky , média a prezentačních forem a montážní vaše webové stránky patří , sám o sobě nebo jako nabyvatelem , EURO bungalov SL . Jsou tedy chráněny jako duševní vlastnictví podle španělského právního systému , že se vztahuje i španělsky a právní předpisy EU v této oblasti , jako jsou mezinárodní smlouvy v této věci a podepsána ve Španělsku .

Všechna práva vyhrazena . V souladu se zákonem o reprodukci duševního vlastnictví , distribuci , komunikaci s veřejností a použití všech nebo části obsahu vašeho webu bez výslovného souhlasu EURO bungalov SL je výslovně zakázáno .

AKCE rozhodném právu ao příslušnosti

Bungalov EURO SL vyhrazuje taképrávo zahájit občanskoprávní nebo trestněprávní opatření, nesprávným použitím svých webových stránek a obsahu , nebo z důvodu porušení těchto podmínek považuje za vhodné .

Vztah mezi uživatelem a poskytovatelem současné legislativy a realizace ve španělském území se řídí . V vznikne jakýkoli spor , mohou strany předkládat své spory k rozhodčímu řízení , nebo jít do běžného jurisdikci v souladu s pravidly o soudní příslušnosti a pravomoci v této oblasti . BUNGALOV EURO SL se sídlem v Barceloně , ve Španělsku .

Najděte nás tadyicono-facebooktwitt LinkedIn logo initials

Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net
Read best online bokies by http://artbetting.net/